Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΜΙ Download Festival:accomplished!!!


     Η πολυπόθητη εμφάνιση των Europe στο περίφημο φεστιβάλ Download πραγματοποιήθηκε τελικά περίπου ένα χρόνο και μια εβδομάδα μέτα την αποφράδα ημέρα της ακύρωσης της συναυλίας τους εκεί το 2012.
     Η μπάντα ανέβηκε στη δεύτερη σε μέγεθος σκηνή του φεστιβάλ γύρω στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και με ένα σύντομο αλλα ταυτόχρονα σφιχτοδεμένο σετ περίπου 8 τραγουδιών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην προσάθεια τους να ξεχωρίσουν μέσα στο λίγο χρόνο που είχαν από τον πολύ μεγάλο αριθμό συγκροτημάτων που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο φεστιβάλ.
    Αν και η ώρα δεν βοηθούσε ιδιαίτερα και το κοινό δεν ήταν πολύ εξοικειωμένο με τα καινούρια κομμάτια  της μπάντας οι Europe τελικά κέρδισαν το στοίχημα.΄Εδειξαν με τη δυναμική τους εμφάνιση πόσο πολύ ήθελαν να είναι εκεί και παρέσυραν τελικά το κοινό που ανταποκρίθηκε προφανώς περισσότερο στις μεγάλες επιτυχίες τους και ιδιαίτερα στο Final Countdown όπου και έγινε ένας μικρός... σεισμός(!!!) που έσβησε από τις μνήμες όλων την περσινή "καταραμένη"...μη εμφάνιση. 
   Tελικά πιστεύουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για τη μπάντα το ότι κάταφεραν να παίξουν σε ένα τέτοιο μεγάλο φεστιβάλ μπροστά σε ένα πολυάριθμο κοινό -όχι απάραιτητα "δικό τους" όπως στο Sweden Rock ,κι επείδη πάνω στη σκηνή ότι κάνουν το κάνουν κάτι παραπάνω από καλά ,πάμε στοίχημα ότι την επόμενη φορα που θα κληθούν να παίξουν-ίσως λίγο αργότερα και για περισσότερη ώρα-το κοίνο που την πρώτη φορά ίσως απλά τους "χάζεψε " για να περάσει η ώρα θα θυμάται πόσο καλά πέρασε  μαζί τους.Κάπως έτσι στις μεγάλες σκήνες με υπομονή,συνέπεια δουλεία και φυσικά το αδιαμφησβήτητο ταλέντο χτίζεται η σχέση με ένα ευρύτερο κοινό.

 Φωτογραφίες από τη συναυλία μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους



Πως είδαν οι ίδιοι την εμφάνιση τους
και μια ραδιοφωνική συνέντευξη του Ian από τα παρασκήνια
 
΄Ενα ωραίο βίντεο με στιγμές εκτός σκηνής και φυσικά τη στιγμή του γκολ ε ...συγγνώμη του Final Countdown (αξίζει να προσέξετε κάποια από τα...αξεσουάρ που έχουν κάποιοι από το κοινό)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου